A babák szeretetével és szülők generációinak ajánlásával

 

Az angol Tommee Tippee 1965 óta létező márka a babaetetési kellékek és kiegészítők piacán. Az Egyesült Királyságban és Ausztráliában piacvezető, Amerikában a legdinamikusabban növekvő márka, többszörös díjnyertes termékei pedig ma már több mint 70 országban kaphatók.

A Tommee Tippee termékek közül minden édesanya megtalálja a kedvencét, legyen szó a babakelengye összeállításáról, a pelenkacsomagolásról, a hozzátáplálás elkezdéséről vagy a baba ápolásáról és megnyugtatásáról.

A Tommee Tippee a születés pillanatától gondoskodik a babáról és a mamáról. Termékei a természeteshez közeli táplálást támogatják, hogy az édesanya számára a szoptatás és a cumisüveges táplálás egyaránt kényelmes és különleges élménnyé váljon. Speciális etető rendszere végig kíséri a baba fejlődését a születéstől egészen az óvodás korig, hiszen az egyes termékek és kiegészítők egymásra épülnek, egymással kompatibilisek.

Úgy fejlesztették őket, hogy a lehető legkevesebb alkatrészből álljanak, kezelésük és tisztításuk gyors és egyszerű legyen, így a mamák még több időt tölthetnek a számukra legfontosabbal, gyermekükkel.